14.09.2007 г.

Winamp 5.5 - по-добрият Winamp!


Здравейте, приятели. Тук съм за да ви представя този път най-новият Winamp 5.5.
Той е страшно много променен, като е направен вече да изглежда и той както е модерно "Vista Alike" - не че е лошо. Напротив - новият Winamp 5.5 е повече от красив - той е модерен.
Почвам с новостите:
  • Нов модерен скин - Winamp Bento - страхотен нов скин, който изглежда невероятно красиво, макар че все още е в бета обратка.
  • Album Art - всяка песен вече си има обложка и cover art (back and front side) и така вече ще виждате оригиналните обложки върху вашите песни.
  • Новият songticker - да, вече песните ви ще се появяват по-красиво от всякога на Desktop-а, заедно с Cover Art на артистите и всичко останало. И също толкова красиво ще се скриват. Прекрасно нали?
  • MP3 Surround Support - ето още нещо, което ме кара да възхвалявам Nullsoft за тяхната работа - вече можете да слушате вашите MP3-ки чрез виртуален surround sound, а ако те притежават повече канален звук ще свирят директно без виртуализация.
  • Нов Audio Editor - вече всички файлове без значение дали те са mp3,m4a, wma, ogg или flac ще работят с новият Audio Editor, който е универсален за всичките файлове и вече с поддръжка на Cover Art, която можете да си изтеглите от сайта на Nullsoft.
Мога да изредя още много, но защо да ви затрупвам с глупава информация, ето ви снимки да видите как изглежда новият Winamp и най-вече ето ви линк да си го свалите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар