24.09.2007 г.

7 причини, за да гледате втори сезон на Герои!

1. Има нов много по-зъл и мощен герои от Сайлър!

Сайлър беше най-силният от всички герои в първият сезон на Герои, но сега има много по-силен и опасен по думите на Моли.
2. Хиро се влюбва отново!

Спомняте ли си Чарли? Хиро печели сърцето й, докато се опитва да я спаси. Но той не може да контролира силите си и Сайлър я убива. Тъжна история. Но хубавото е, че Хиро отново намира друга жена във втори сезон. Тя е много красива също - японска принцеса от 1671 година.

3. По-къси паузи между епизодите.

Режисьора на Герои обещава да няма толкова дълги паузи между епизодите вече.

4. “Claire Bennet” (Хайдън Панитиър)


Клер е само на 18 години и е толкова красива, че само заради нея си заслужава да гледате хитовия сериал. Още повече, че мацката е сама в момента и направо кара мъжете да остават с отворени усти пред нейната красота.

5. Пътуване във времето.


Спомняте ли си епизода, където Хиро пътуваше напред (и назад) във времето. Във втория сезон също ще я има тази негова способност и това беше едно най-хубавите качества на разказване на Герои, защото кара зрителя да се пита какво всъщност става.

След края на първи сезон на Герои, имаше кратко превю където показаха как Хиро отиде назад във времето. Той се телепортира до 1671 година в Япония. Така възникват много въпроси. "Ще се върне ли Хиро обратно в бъдещето?", "Какво ще направи той в миналото, за да промени бъдещето?" Въобще ще бъде интересно да видим Хиро през 17-ти век и неговите преживявания в Япония.

6. Нови герои с нови сили!

Ще има поне още 6 нови героя! Екипа на Герои все още крие какви ще бъдат техните сили, но от това, което сме видели досега няма какво да говорим - те отново ще бъдат уникални по своята същност.


Мая и Алехандро са два от новите герои, които са близнаци. Ще разберем техните сили скоро.

7. Загадките ще бъдат разгадани!

Какво стана с Нейтън и Питър? "Компанията" ще продължи ли да издирва Герои с различни сили и да им правят различни изследвания. Живи ли са все още Сайлър, Мат и ДиЕл? Ще ги видим ли във втори сезон? Много въпроси, на които можем да разберем отговорите само ако гледаме вторият сезон на Герои.

Решение: гледайте първият епизод на Герои от втори сезон на 24-ти Септември. Ще бъде невероятно изживяване.

Няма коментари:

Публикуване на коментар