8.09.2007 г.

iPhoneSimFree показа демо на софтуерно отключен iPhone!!!


Значи пичовете от iPhoneSIMfree имат новини днес. Първо те се обадиха, за да ни съобщят, че ще се забавят с пускането на софтуера на техния iPhone SIM unlock software (което всъщност беше ясно, че все още никой не притежава) -- но това ще бъде до понеделник.

Днес iPhoneSIMfree също изпрати в няколко писма (включително и това)демо версия на тяхната отключваща програма и trial достъп до тяхната програма. Демото и програмата все още не отключват телефони всъщност, след като iPhoneSIMfree не ги е довършила. Но като доказателство, че тази програма работи демото показва как се отключва телефона за около 3 до 5 минути и показва как телефона трябва да изглежда.

Тяхната "препродаваща" програма може да се използва за подмяната на Imei кодове на телефони и добавянето им към Whitelist, за да могат те да бъдат препродавани и използвани за продажба в магазините. Когато телефона е добавен те вече могат да продадат телефона, да "снабдят" купувачите с отключващата програма и да им отключат телефона - всичко това е все едно да активирате Windows. Но още един път iPhoneunlock не отключва за момента iPhone - това се предполага, че ще стане в понеделник. Дотогава ще почакаме!

1 коментар:

  1. ami ako go napravqt 6te e super 6toto az sym o6te 3 sedmici v 6tatite i mnogo iskam da se pribere s iphone koito da moga da polzvam v bulgairia

    ОтговорИзтриване