1.09.2007 г.

BlackBerry


GLOBUL предлага услугата BlackBerry® от Research In Motion (RIM) за определени модели на Nokia и Sony Ericsson. Благодарение на технологията BlackBerry® Connect™ клиентите с тези устройства могат да ползват телефоните, с които са свикнали заедно с предимствата на BlackBerry®. Активирането на услугата, цената на пакетите и трафика са същите както и при използването на BlackBerry® устройства.
GLOBUL предлага следните модели телефони съвместими с услугата BlackBerry®: Nokia 9300i, E50, E60 и Е70; Sony Ericsson P990, M600 и W950i. Заедно с услугите BlackBerry® Enterprise Solution и BlackBerry® Internet Solution теxнологията BlackBerry® Connect™ поддържа „push е-mail”, интегриране на служебни и лични e-mail адреси, получаване и изпращане на e-mail в реално време, преглеждане на прикачени файлове, автоматично синхронизиране на поща, контакти и календар между компютъра и телефона.
За частни лица и малки предприятия, BlackBerry Internet Solution позволява на потребителите достъп до 10 служебни и лични кутии за електронна поща (включително ISP email адреси) с едно устройство. За корпоративните клиенти на GLOBUL BlackBerry® Enterprise Solution се интегрира с Microsoft® Exchange, IBM Lotus® Domino® и Novell® GroupWise® и поддържа някои от съществуващите корпоративни системи за сигурен достъп до електронна поща и други приложения. Други характеристики на BlackBerry Connect, поддържани от услугата BlackBerry Enterprise Solution, включват*:

• безжична синxронизация на календар;
• достъп до служебните контакти;
• 3 DES криптиране; и
• IT политики и команди.

* Някои от изброените характеристики изискват BlackBerry Connect 4.0.

За да отговори на различните потребности на своите клиенти, GLOBUL предоставя следните абонаментни планове:
• Standart с месечна такса от 21 лв., с включени 15 МВ трафик и цена от 1,80 лв./МВ след изчерпването на включения трафик.
• Extra с месечна такса от 32,40 лв., с включени 70 МВ трафик и цена от 1,80 лв./МВ след изчерпването на включен трафик.

Няма коментари:

Публикуване на коментар