22.11.2007 г.

Rihanna в София!


Световноизвестната звезда Rihanna идва в България на 30 Ноември по покана на Вивател по случай втората годишнина на оператора. Тя ще изпее своите хитове Umbrella, Baby Love, Don't Stop The Music и още. Заедно с това наскоро бе пуснат специален сайт на певицата за нейното пристигане в България.
vivarihanna.zoom.bg
"Този сайт е специален подарък за всички почитатели на Риана в България. Надяваме сe, че това ще бъде една от най-посещаваните музикални интернет страници у нас, за която всички ще говорят преди концерта", казва маркетинг директорът на "Вивател" Любов Кирилова.
Сайтът на концерта е уникален с това, че води концерта на Риана при потребителите на социална мрежа, където феновете могат да открият други почитатели на любимата си звезда, да общуват помежду си, да разменят впечатления и коментари", обяснява Сабина Савова, мениджър на www.zoom.bg. Сайтът стартира с игра, която ще даде възможност на най-големите фенове на звездата да спечелят място във VIP фен зоната и да се наслаждават от първа линия на концерта на площад "Княз Александър Батенберг"на 30 ноември при свободен вход, благодарение на "Вивател".

Няма коментари:

Публикуване на коментар