28.07.2012 г.

Златна Серия




https://www.facebook.com/ZlatnaSeria   


 Златна серия е игра, в която ще бъдете предизвикани да познавате изхода от подбрани мачове, главно от големите европейски първенства, при това напълно безплатно. Целта на играта е да провери познанията ви по футбол и, разбира се, късмета ви. За най-добрите ще има награди. Голямата награда е 1000 лева, а освен нея всеки месец има по две поощрителни награди - една от 100 лева и една от 50 лева. Повече информация - на сайта на играта. Стартираме след 2 седмици! 


Правила на играта:

ЗЛАТНА СЕРИЯ - ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА 2012 г.

1.Zlatnaseria.com не е хазартен сайт.
 
2.Участието в играта не е обвързано с никакво заплащане. Играта е напълно безплатна.

3. За да участвате в ЗЛАТНА СЕРИЯ трябва да се регистритате в сайта.

4. С регистрацията си всеки участник дава пълното и безусловно съгласие с "ОФИЦИАЛНИТЕ ПРАВИЛА" на играта.

5. Играта започва на първо число всеки месец и завършва на последното число в същият месец. Всеки месец през периода ще се счита за отделна независима игра. Всеки нов месец на първо число играта започва отначало като се нулира статистиката за предишният месец.

6. ИМАТЕ ПРАВО ДА УЧАСТВАТЕ САМО С ЕДНО ПОТРЕБИТЕЛСКО ИМЕ НЕЗАВИСИМО ОТ ТОВА КОЛКО ИМЕЙЛ АДРЕСА ИМАТЕ Т.Е. ЕДИН ЧОВЕК МОЖЕ ДА УЧАСТВА САМО С ЕДИН ИМЕЙЛ И ДА ИМА САМО ЕДИН АКАУНТ. Не може да ползвате каквито и да е автоматични устройства (роботизирани, автоматизирани, програмирани или подобни методи). Всеки опит на участник да използва автоматизирани системи или да участва с повече от един акаунт или самоличност или каквито и да е други методи за измама, ще бъде смятан за нарушение. Всички негови акаунти ще бъдат деактивирани и няма да може да получи каквато и да е награда. Ако участник си промени имейл адреса по време на играта трябва да уведоми за това администраторите на сайта своевременно.

7. КАК СЕ ИГРАЕ? На началната страница на сайта трябва да познаете изхода от съответния двубой. Това става като маркирате съответния знак ( „1“, „Х“ ИЛИ „2“). От лявата страна на съответната футболна среща се намира началния ѝ час, като администраторите на сайта си запазват правото да променят началния час на срещата ако възникнат събития , които възпрепятстват срещата да се проведе в първоначално зададения час. Прогнозата за съответната футболна среща трябва да се направи 10 минути преди началния ѝ сигнал. Веднъж започнала, футболната среща се заключва и прогнози за нея не се приемат. Футболни срещи могат да бъдат добавяни по всяко време, но повечето от тях ще бъдат въвеждани до 11 часа сутринта в деня на срещата. На първия ден от всеки месец всички участици започват от нула т.е. всички серии се анулират и всеки участник започва със серия от нула. Ако познаете футболна среща вашата серия продължава и се увеличава с едно (+1), а ако загубите – тя започва пак от нула. Вашата серия се изразява в броя на познатите от вас последователни срещи. Ако дадена среща бъде отложена или пък прекъсната, резутатът от нея няма да се зачита и серията ви си остава същата както преди да прогнозирате отложената или прекъсната среща. Ако дадена среща започне в края на месеца и приключи в началото на следващия месец, то изходът от нея ще се зачита за серията ви от месеца, в който е започнала. Не е задължително да играете всеки ден, можете да пропуснете няколко дни, седмици и вашата серия ще си остане непроменена. Ако играете за две или повече срещи, които приключват по едно и също време и не познаете някоя от тях, към серията ви се зачитат познатите срещи по реда, в който са избрани.

8. Бонуси:

Златна среща (+2) – това е специален мач, който ще бъде отбелязан със звездичка. Ако познаете изхода му вашата серия ще се увеличи с две, вместо с едно.
 
Споделяне във Facebook (+1) – един път за всяка серия имате право да я споделите с приятелите си във Facebook, което увеличава съответната серия с едно.

9. Месечната голяма награда е в размер на 1000 лева – тя може да се спечели при условие, че някой от участниците успее да направи серия от двадесет и пет или повече познати срещи т.е. участника успее да познае двадесет и пет пъти подред без да греши.

В случай, че никой не успее да достигне серия от 25 или повече, участника с най-дългата серия ще спечели месечна утешителна награда от 100 лева. Ако двама или повече участника имат еднакви серии (еднакъв брой последователни познати срещи) в края на месеца, то участникът с по-добър процент (съотношението познати /непознати срещи) ще спечели наградата; ако и процентът е еднакъв, тогава участникът с повече познати срещи през месеца печели; ако всички показатели са равни, тогава наградата се поделя между участниците с равни показатели. Ако двама или повече участника успеят да направят серия от 25 или повече през месеца, то наградата се печели от участника с най-дълга серия (серията с най-много познати срещи без грешка), ако има участници с еднакви серии, тогава важат по-горните правила.
Освен тази награда има и награда "Най-много познати срещи през месеца". Тази награда ще бъде в размер на 50 лева и ще се даде на участника с най-много познати срещи през месеца. При равенство ще важат същите правила като при утешителната награда.

10. Всички потенциални победители ще бъдат обект на проверка за легитимиността им и при наличие на каквито и да е нередности няма да имат право да получат наградата, която ще бъде предоставена на следващия участник с най-дълга серия.

11. Играта ЗЛАТНА СЕРИЯ е само и единствено за забавление и не трябва да бъде свързвана или използвана за каквато и да е форма на залагания.

Няма коментари:

Публикуване на коментар